Haal het meeste uit je multiroom-speakersysteem met Sonos!

 

Lyd service

Bij Lyd nemen wij u mee in de beleving van een comfortabele woon- en levensstijl. Voor beeld, geluid en lifestyle bieden wij unieke totaaloplossingen. Wij vinden het belangrijk om een verbinding tussen deze gebieden te leggen door slimme toepassingen van technologie, kunde en kennis. Wij kunnen uw meest creatieve ideeën en wensen vertalen in een exclusief concept. Mocht uw voorkeur ernaar uitgaan, werken wij ook samen met uw aannemer en/of interieur designer om het totaalplaatje tot in de puntjes uit te voeren. Met onze maatwerkoplossingen zult u een optimaal resultaat behalen met een prachtige uitwerking. U bent van harte welkom om langs te komen bij ons in de winkel, voor een adviesgesprek kunt u hier online ook een afspraak maken.

Sonos speakers informatie

Wat is Sonos?

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van uw huis vult met fantastisch klinkende muziek, films en tv. Met de Wifi-speakers luistert u naar wat u maar wilt, waar u maar wilt. U kunt verschillende nummers afspelen in verschillende kamers, groepeer een paar kamers om er dezelfde track af te spelen of speel één nummer af door het hele huis. En dat allemaal via een app waarmee u de totale luisterervaring bij u thuis regelt en al uw muziek op één plek samenbrengt.

Hoe werkt Sonos?

Het enige wat u nodig hebt is een stopcontact, wifi verbinding en de Sonos-app. U kunt het systeem probleemloos vanuit iedere kamer beheren. Zoek muziek, radiozenders, podcasts en audioboeken, pas het volume aan, groepeer speakers om synchroon af te spelen, stel alarmen in en meer.

Sonos Speaker logo

Groeperen van de speakers in uw verschillende kamers.

U kunt twee of meer speakers met elkaar verbinden zodat ze synchroon afspelen. Deze optie is handig wanneer u een feest geeft of in meerdere ruimtes tegelijkertijd dezelfde muziek wilt beluisteren.

Bouw je systeem uit.

Creëer het sound system dat u wilt door eenvoudig speakers via wifi te verbinden en breid het uit wanneer u wilt. Alle Sonos-speakers en -componenten maken verbinding via wifi, zodat u uw eigen perfecte systeem kunt creëren. Zet een podcast op in de slaapkamer terwijl iemand anders in de woonkamer tv kijkt. Of groepeer al uw speakers om in alle kamers dezelfde muziek af te spelen. Verder kunt u voor uw Sonos-systeem ook een speciaal wifi netwerk creëren met de Sonos Boost, zodat u ononderbroken naar uw favoriete content kan luisteren.

Sonos speaker set zwart

Luister in elke kamer.

Alle Sonos-speakers en -componenten maken verbinding via wifi, zodat u uw eigen perfecte systeem kunt creëren. Zet een podcast op in de slaapkamer met bijvoorbeeld de Sonos One SL terwijl iemand anders in de keuken naar muziek luistert met de Sonos Move. Of groepeer al uw speakers om in alle kamers dezelfde muziek af te spelen.

 

Home cinema.

Een aanpasbaar sound system voor al uw entertainment. Geniet van ongelooflijk helder geluid voor tv-programma's, films en games, en stream muziek, radioprogramma's, podcasts en meer. Begin met een soundbar, bijvoorbeeld de Sonos Arc, of de Sonos Beam, en breid uw systeem probleemloos uit met een Sonos Sub G3 en achterste surround speakers zoals de Sonos Five, alles aan te sluiten via wifi.

 

Wilt u advies over hoe Sonos het best in uw woning werkt? Neem contact met ons op: 

Rotterdam: 088 220 4311

Eindhoven: 088 220 4310

info@lyd.nl