Herinnert u zich de radio tijden nog?

Terwijl u in de auto zat, op het werk was en zelfs bij u thuis.

Tegenwoordig is alles digitaal en kan er afgespeeld worden wat ieder maar wil.


Maar wat als we die twee combineren? De radio en digitale muziek komen samen uit op het Loewe Klang S-model. Dit is de lijn voor muzikaal genot op het hoogste niveau. De Loewe Klang S1 en de Loewe Klang S3 staan voor puur muziekgenot en hoge flexibiliteit.

Loewe radio DAB+

De twee slimme streaming-systemen bieden internet radio, podcasts, FM-tuner en DAB +

DAB + tuners voor veelzijdig luisterplezier en inspireren met kristalhelder geluid. Ook diensten als Spotify Connect, Deezer en Amazon Music zijn geïntegreerd. Tenslotte zit de streaming in het DNA van de Loewe-klang familie.

Loewe radio speaker

Modellen

Met de Klang S1 beschikt u over een bijna grenzeloze verscheidenheid aan programma’s, muziektracks, audioboeken en podcasts. Via de Loewe-app, de bijbehorende afstandsbediening of direct op het apparaat zelf is het eenvoudig om te navigeren.


Een groter model, de Klang S3, beschikt over een extra cd-mogelijkheid. Dit zorgt ervoor dat u nog meer muziekplezier kunt ervaren. Het prachtige apparaat straalt puur understatement uit, maar presteert indrukwekkend met zijn display en 60 watt versterker.

Loewe DAB+ speaker radio

 

Geschikt voor ieder interieur dankzij de prachtige behuizing van geborsteld aluminium. Voor prettig gebruik is de Klang S voorzien van geprofileerde knoppen en een draaiknop. Daarnaast omvat de Klang S een briljant display en heeft een 40 watt versterker. Kortom: aantrekkelijk optiek en gebruiksvriendelijk. Ook is het mogelijk om draadloos te streamen via bluetooth, zodat u uw favoriete playlist op uw mobiele telefoon of tablet kan afspelen.


Bent u nieuwsgierig geworden naar de Klang S? Kom hem dan bekijken en uiteraard beluisteren in een van onze winkels in Eindhoven, Rotterdam of onze ETC-showroom!

Wij geven u graag passend advies.