lyd actie: lg televisie cash back

Maak thuisblijven extra aangenaam met LG en ontvang tot €200 cash back op een gloednieuwe LG OLED & LG NanoCell televisie in een van onze lyd stores

De actie is geldig bij aankoop van een promotiemodel* vanaf 5 oktober t/m 27 december 2020. 

*Deze actie is geldig op de LGOLED55GX6LA, LGOLED65GX6LA, LG49NANO866NA & LG 65NANO956LA

LG OLED Televisie

Geniet van adembenemend beeld met de haarscherpe OLED televisies van LG. Dankzij miljoenen unieke zelfoplichtende pixels, geniet je van het diepste zwart, de rijkste kleuren en de meest realistische beeldkwaliteit. 

Met zijn innovatieve Dolby Vision IQ in combinatie met de slimme a9 Gen3 processor, past de helderheid, kleur, beeldverversing en het contrast van elke pixel in het scherm zich op intelligente wijze aan op basis van het genre en de lichtomstandigheden. Daarnaast voorziet de Dolby Atmos je van een levensechte audio-ervaring, voor een maximale beleving. 

Tip: Ontvang t/m 27 december ruim €200 cash back op de LGOLED55GX6LALGOLED65GX6LA in een van onze lyd stores!

LG NanoCell Televisie

Met de NanoCell televisies van LG kijk jij ultra realistisch naar jouw favoriete films en series. Dankzij het NanoCell paneel worden kleuren op het 8K-resolutie scherm puur en haarscherp weergeven. Deze NanoCell technologie weerhoudt onnodige lichtgolven, waardoor alleen de bedoelde kleuren op beeld komen. Daarnaast voorziet de NanoCell televisie je van realistische en kleurrijke beelden, dankzij zijn 10 bit paneel voor uiterst subtiele kleurdetails. 

Ook past deze tv automatisch de helderheid van het scherm aan op basis van de omgeving, waardoor het beeld altijd optimaal is. Speel games, of kijk naar sportwedstrijden alsof je erbij bent, dankzij zijn 4K High Frame Rate, HDR Gaming en 100Hz beeldverversing voor een snelle en soepele weergave van beelden.

Tip: Kom langs in onze lyd store en ontvang €75 cashback op de LG49NANO866NA, of ruim €200 cash back op de LG65NANO956LA