lyd actie: samsung the frame

De Samsung Frame is dé stijlvolle lifestyle tv voor iedere woonkamer. Met zijn unieke Art Modus en elegante lijstafwerking creëer je binnen een handomdraai een waar kunstwerk aan de wand. 

Klaar met televisiekijken maar niet content met een zwart scherm aan de wand? Dan zit je bij de Samsung Frame helemaal goed! Bij activatie van de Ambient Mode creëer je prachtige kunstwerken met het kristalheldere 4K QLED scherm. Het eigenzinnige ontwerp met stijlvolle afwerking, is in diverse lijstvarianten naar keuze verkrijgbaar. 

Daarnaast beschikt The Frame over een Art Modus. Deze functie stelt diverse kunstwerken beschikbaar die kunnen worden weergeven op het QLED scherm. 

The Frame heeft een unieke design functie om overal in huis te plaatsen. Waar tv’s normaliter tegen wanden worden bevestigd, gaat de Samsung Frame verder. 

The Frame past mooi op iedere plek, vanuit elke hoek, op elk moment. Met zijn unieke design functie plaats je hem overal gemakkelijk in huis. Plaats hem op de stijlvolle voet, tegen de wand, of ergens op. Waar je hem ook plaatst, de Samsung Frame past naadloos in jouw interieur.

Tip: Ontvang t/m 15 oktober een gratis lijst naar keuze, ter waarde van €120, bij aankoop van de Samsung Frame in een van onze winkels!