lyd gespot: italiaanse samenwerking tussen maserati en sonus faber

De Maserati MC20 is het enige model ter wereld dat momenteel in productie is met een Sonus Faber-geluidssysteem. Het beschikt over 12 kanalen, versterkt met 695 Watt vermogen en 12 luidsprekers met specifieke Sonus Faber kenmerken om trouw te blijven aan de Sonus Faber-filosofie; het ultieme streven naar 'natuurlijk geluid', waarbij een geluidsweergave wordt gecreëerd die het gebruik van natuurlijke materialen impliceert. Dankzij de unieke Sonus Faber-afstemming is het geluid altijd natuurlijk, helder en gedetailleerd.

Sonus Faber audio is ontworpen en gebouwd in Italië, net als Maserati: traditie, innovatie, kracht en geluid komen samen en brengen de echte Italiaanse uitmuntendheid tot leven. Maserati en Sonus faber zijn verbonden door gemeenschappelijke waarden. De samenwerking heeft als doel het Italiaanse karakter van de merken te versterken en Maserati-klanten een buitengewone ervaring te bieden die bestaat uit luxe, prestaties en kristalheldere geluiden: het geluid van de Tridente-automotor en het natuurlijke geluid van het Sonus Faber-geluidssysteem.

Sonus Faber en Maserati maken beide volwaardig deel uit van de hoogste 'Made in Italy’ categorie. Voor hen betekent innovatie het aangaan van nieuwe uitdagingen en het kijken naar de toekomst, zo proberen zij zichzelf altijd te overtreffen en de concurrentie voor te blijven. Ondanks hun voortdurende evolutie blijven deze twee merken geworteld in hun grote geschiedenis en traditie.