lyd kennismakingskorting: bowers & wilkins formation bar

Met de exclusieve Bowers & Wilkins Formation Bar, uit de high end ‘Formation' serie, creëer je een meeslepende geluidservaring. De Formation Bar is dé perfecte in-room soundbar synchronisatie, voor de ultieme luisterervaring in jouw woonkamer. Met zijn draadloze technologie kan de Formation Bar op iedere gewenste plek geplaatst worden en gemakkelijk worden bestuurd door de functionele Bowers & Wilkins app, Wifi of Bluetooth verbinding. 

De Formation Bar is voorzien van 9 geoptimaliseerde drivers, die zorgen voor een breed geluidsbereik zoals je van de legendarische luidsprekers van Bowers & Wilkins gewend bent. Creëer je eigen superieure thuistheater met de Formation Bar en ervaar geluid voor films en muziek tot in perfectie. 

Voor de optimale home cinema geluidsopstelling verbind je de Formation Bar aan de Formation Bass voor een nog voller geluid. Of ga voor de Formation Bar in combinatie met het ultra scherpe beeld van de Samsung Frame.

Tip: LYD heeft een exclusieve all-in home cinema deal:

Formation Bar voor € 1.249,-
Formation Bar in combinatie met Samsung Frame ’55 inch 4.0 van € 2.849,- voor € 2.549,-
Formation Bar in combinatie met Formation Bass van € 2.349,- voor € 2.149,-

Ontvang deze scherpe kennismakingskorting bij het tonen van de nieuwsbrief of deze blogpost t/m 15 augustus 2020 in een van onze winkels!