Lyd x ETC Design Center Europe

Wat is het ETC Design Center Europe

ETC Design Center Europe is een uniek Nederlands interieur platform om te inspireren en initiëren in een stijlvolle, creatieve omgeving. Op een oppervlakte van ruim 15.000 vierkante meter vind je een uitgebreide en toonaangevende collectie uit de hogere sectoren van de interieur- en exterieur branche. 


Het doel van ETC Design Center Europe het scheppen van een platform voor zowel de interieur professional als de consument, een platform dat gestimuleerd en gedreven wordt door innovatieve ideeën. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen exposanten en bezoekers die waardevol is voor alle partijen. 


Het ETC Design Center Europe is continu in ontwikkeling om de meest complete en diverse collectie die alles biedt op het gebied van interieurdesign. ETC Design Center Europe is dan ook dé plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieurdesign en is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét designcentrum van Europa.

Lyd x ETC Design Center Europe

Wij zijn een van de exposanten bij ETC Design Center Europe. Wij zijn de specialist op het gebied van high-end custom made audiovisuele oplossingen en domotica systemen. 

Op zondag 3 april 2022 is het zover, de consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europe. Het moment om als klant een kijkje te nemen in de wereld van de interieur professional.