Slimme Domotica oplossingen

Met ons streven naar ‘comfortabel wonen’ werken wij met slimme Domotica oplossingen van Domotica Solutions. 

Domotica zorgt voor (meer) gemak en comfort in en rondom huis. Waar je ook bent, Domotica geeft jou de mogelijkheid om slimme apparaten vanuit één centraal punt te besturen. Bovendien bespaart men al snel op energieverbruik en kosten, dankzij zijn slimme tijdschema's. Tot slot creëert de Domotica een volledig entertainment systeem. Een tool die bij LYD niet onopgemerkt kan blijven. 

Wat doen domotica totaaloplossingen:

· het aan/uit schakelen en/of dimmen van de verlichting

· het aan/uit schakelen (en soms dimmen) van stopcontacten

· het regelen van de temperatuur in de woning (koelen en/of verwarmen)

· het regelen van ventilatie/warmterecuperatie 

· het beheren en verbinden van standaard audiosystemen tot aan ‘multi room’ - ‘multi-source’ audiosystemen. Dit houdt in dat audiobronnen in diverse ruimtes zowel gekoppeld als los te bedienen zijn. 

· toegangscontrole 

· aanwezigheidssimulatie

· het besturen van rolluiken, gordijnen, zonweringen, deuren, hekken en poorten

· integratie met de deur- (video)telefoon

· integratie met optionele camera’s rondom de woning

Voordelen Domotica

Het verschil tussen een domotica-installatie ten opzichte van een standaard elektrische installatie; integratie. Door het zijn van de communicatieschakel tussen verschillende slimme systemen en toestellen in de woning, is er een coördinatie mogelijk. Zo zal bijvoorbeeld bij het openzetten van een raam in de slaapkamer de verwarming in diezelfde kamer automatisch lager worden gezet.

Meet Domotica Solutions

LYD slaat de handen ineen met Domotica Solutions. Samen luisteren wij naar jouw wensen en kijken naar gepaste domotica oplossingen in en rondom jouw woning. 

Domotica Solutions is een bedrijf dat een speciaal voor de klant samengesteld domotica systeem levert en installeert. Domotica Solutions levert een elektronische communicatieschakel tussen allerlei ‘slimme’ elektrische apparaten in en rondom de woning.

Domotica Solutions beschikt over diverse functies, zoals het verwarmen, ventileren en verlichten van de woning, zoals hierboven omschreven is. Daarnaast voorziet Domotica Solutions over verschillende diensten, zoals telefoneren en televisie kijken. 

Waarom Domotica Solutions?

· Extra comfort

· Extra veiligheid

· Extra waardestijging van de woning.

· Jaarlijkse onderhoudscheck 

· Kostenbesparend 

Kortom, Domotica Solutions voorziet jouw woning van optimaal wooncomfort! 

Voor meer info klik hier voor de website van Domotica Solutions

Benieuwd wat een domotica totaaloplossing kan doen voor jouw woning? Plan dan vrijblijvend een telefonisch gesprek in via info@lyd.nl.