Sonos Combi deal

Home cinema van Sonos


Wilt u genieten van uw eigen home cinema beleving?

Mis dan deze combi-deal van de Sonos Arc, Sub en de One SL niet! Sonos Combi deal: Arc, Sub, 4 x One SL van €2765 voor €2499 of met 2 x One SL van €2245 voor €1999.


Een volledige film of muziek beleving gaat nooit lukken als u maar een speaker heeft. Voor een echt magisch 3D-effect heeft u meerdere speakers nodig met elk een speciale functie. Een soundbar voor een atmos geluid, achter speakers voor de fijne geluidsverschillen en een subwoofer met de echte lage tonen voor een complete beleving.

Als u een 100% draadloos Sonos-stereosysteem wilt, dan moet u de combi-deal van de Sonos Arc, Sub en de One SL hebben.

Sonos dolby atmos set

Magisch 3D-effect geluid

Stelt u zich voor, de geluiden en galmen in uw kamer worden nauwkeurig in kaart gebracht wat zorgt voor een magisch 3D-effect. Dit zorgt ervoor dat wanneer u een vliegtuig hoort het geluid van boven komt, dat je voetstappen van een film bijna door de kamer hoort lopen en u voelt de filmmuziek om u heen. Met de Sonos Arc is dit mogelijk. Hij bevat maar liefst elf nauwkeurig ontworpen interne speakers, waaronder twee speciale hoogte kanalen, stuurt Arc het geluid alle richtingen op. Daardoor wordt iedere fluistering, explosie en beat weergegeven met indrukwekkende helderheid, detail en diepte.

Sonos Soundbar

Pure bass, dat is de Sonos Sub.

Mist u een zuivere, diepe bass in uw geluid? Met de Sonos Sub ervaart u iedere  baslijn en beat die u tot nu toe mistte. De Sub neemt de laagste frequenties over zodat gekoppelde speakers zich op de midden- en hoge frequenties kunnen richten voor een rijkere en krachtigere geluidsbeleving. Sub heeft twee nauwkeurig ontworpen kracht-opheffende drivers vibraties, gezoem en getril voorkomen. Met zijn sculpturale vorm en hoogglans-afwerking is de Sub gemaakt om gehoord en gezien te worden. Zet hem rechtop neer of leg hem op zijn kant.


De impact verdubbelen? De bass als nooit tevoren beleven? Verdubbel dan de impact met twee Subs in uw home cinema-system.

Sonos Subwoofer deal

Kamervullend geluid

De Sonos One en de One SL.

Hoor meer details en rijkere bass dan u ooit voor mogelijk hield van een smart speaker, en geniet van geluid dat perfect wordt afgestemd op uw ruimte met Trueplay-tuning. De One is compact genoeg voor op het aanrecht en mooi genoeg voor in de boekenkast. Deze speaker ziet er geweldig uit en past overal in uw eigen gewenste ruimte, waar u maar wilt luisteren. Als u wilt genieten van een nog helderder en ruimtelijker geluid kunt u een stereopaar creëren met de One en/of de One SL. Dit zorgt voor een optimaal resultaat in uw woning!


Met de combi-deal van de Arc, Sub en One SL kunt u genieten van een bioscoopervaring met adembenemend realistische surround sound, bass zonder zoem en de 3D-ervaring van Dolby Atmos. Mix en match speakers om uw eigen perfecte systeem te creëren. Voeg speakers toe wanneer u wilt, en luister overal in uw huis en daarbuiten.

Sonos One SL deal

 

Bent u benieuwd welke Sonos producten bij u en uw woonruimte passen? Kom gerust langs in onze winkels in Eindhoven, Rotterdam en onze ETC-design showroom! Wij adviseren u graag.