Stap in de wereld van Loewe

Loewe

Het gehele assortiment van Loewe wordt handgemaakt, wat resulteert in elegantie en een zuivere afwerking. Met zijn state-of-the-art technologieën worden beelden werkelijkheid in uw woonkamer. Daarnaast streeft Loewe naar continue innovatie met zijn slimme software updates, waardoor uw televisie-ervaring voortdurend geoptimaliseerd wordt. 

Met Loewe beleeft u een wereld waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd. Ontdek de buitengewone tv-modellen van de bild V-lijn, bild C-lijn en de bild I -lijn van Loewe.

De nieuwste technologieën zorgen voor maximaal gemak. Bij LYD bieden wij de mogelijkheid dat ieder apparaat volledig aangesloten en afgesteld wordt bij u thuis. U krijgt uitleg over uw Loewe producten en deze worden geoptimaliseerd in uw ruimte voor perfect kijkplezier.

Het succes van Loewe ligt in de combinatie van hoogwaardige technologie, design, kwaliteit en gebruiksgemak. Loewe producten worden gekenmerkt door fraaie, precieze en elegante vormen. De kwaliteit blijft gedurende hun hele levensduur ongewijzigd. Elke Loewe TV beschikt bovendien over een geïntegreerde soundbar en kan aangesloten worden op uw Domotica systeem.

Loewe TV

Luister Slimmer met Loewe

Met trots presenteren wij de Multiroom-familie: de Loewe klang MR3, Loewe klang MR5 en de sound bar met draadloze subwoofer klang bar 5MR.

Loewe biedt een langdurig, stabiel en toekomstbestendig platform aan, dat een buitengewone hoeveelheid functionaliteit en streaming diensten mogelijk maakt.

Daarnaast zijn ook technologieën zoals Apple AirPlay 2 en Chromecast geïntegreerd, zodat de Loewe klang MR-luidspreker naadloos kan worden geïntegreerd in de bestaande muziek installatie in uw woning.

Zoekt u een compacte luidspreker om overal te plaatsen?

De klang MR1 onderscheidt zich door de heldere geluidsweergave. Voorzien van zowel een Bluetooth mogelijkheid als een 3.5 mm jack aansluiting is dit de ideale luidspreker. Voor plaatsing aan de muur wordt er een beugel bij geleverd. Een compacte luidspreker om overal te plaatsen, de klang MR1.


Loewe biedt net zoals wij dat beetje extra. Wij verkopen Loewe vanwege hun elegantie en zuivere afwerking. Loewe biedt de beste kwaliteit en is ontworpen om lang mee te gaan.

Loewe tv blue room