Tv's die meekijken?

's Werelds eerste tv met cognitieve intelligentie

- een nieuwe dimensie beeld en geluid. Dankzij het entertainmentbedrijf Sony. 


De nieuwe BRAVIA XR-tv tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR. 


Droomt u ervan dat uw tv werkt zoals de menselijke hersenen? Dat uw tv begrijpt wat belangrijk is, zoals bijvoorbeeld de hoofdpersoon in een film? Dan zoekt u een tv met de BRAVIA XR processor! Deze processor begrijpt waar mensen zich meestal op richten. De processor begrijpt ook dat geluid van boven moet komen wanneer u een vliegtuig hoort, en creëert dan dat geluid in uw woonkamer. Dit zorgt ervoor dat uw favoriete content zo levensecht wordt weergegeven dat u het bijna kunt aanraken. 

Sony TV

Een tv het focuspunt in de scene begrijpt.

Tv’s met een Cognitive Processor XR herkennen dit beeld, precies net zoals uw ogen het ook in het echt doen. Als voorbeeld de speler met de voetbal, de speler krijgt meer diepte, en de scoreborden zijn moeiteloos te zien. 


Verder kan het geluid zo geplaatst worden dat u midden in de actie zit. De geavanceerde geluidsverwerking werkt namelijk exact hetzelfde als het menselijke gehoor. Het geluid wordt precies daar geplaatst waar het vandaan zou moeten komen, zodat u helemaal kunt opgaan in de scene. 

Sony Bravia XR

 

Tot slot is het met de BRAVIA XR-tv’s mogelijk om geluid in een horizontale en verticale richting te sturen. Met uw multiroom systeem kan de BRAVIA XR voor een multidimensionale ervaring zorgen. Ze analyseren en converteren audio naar 5.1.2-kanaals Surround Sound en creëren een 3D-soundscape. Dit zorgt voor een virtuele geluidservaring met extra dimensies in uw eigen woonkamer. 


Voor levensecht beeld en geluid - Cognitive Processor XR.


Wilt u meer informatie over de tv’s met een Cognitive Processor XR of over multiroom systemen? Kom gerust langs in een van onze winkels in Eindhoven, Rotterdam of onze ETC showroom.

 

Wij adviseren u graag.