Van speakers aan draden naar draadloos - met Sonos

Van draden naar draadloos

 
Wilt u afstappen van de grote, onhandige geluidsapparatuur die de overhand hebben in uw interieur? Bijvoorbeeld de gigantische torens die in uw woonkamer staan, degene die uw partner graag ziet verdwijnen? Of wat dacht u van de vervelende kabels, die altijd in de weg zitten en netjes weggewerkt moeten worden. 

Wij hebben voor u de oplossing! 


Ontdek slimme draadloze speakers die nog mooier klinken dan ze eruitzien en het makkelijk maken om elke kamer te vullen met muziek, radio, podcasts, audioboeken en meer.

De Sonos One en de One SL zorgen voor een kamervullend geluid.

Hoor meer details en rijkere bass dan u ooit voor mogelijk hield van een smart speaker, en geniet van geluid dat perfect wordt afgestemd op uw ruimte met Trueplay-tuning. De Sonos One is compact genoeg voor op het aanrecht en mooi genoeg voor in de boekenkast. Deze speaker ziet er geweldig uit en past overal in uw eigen gewenste ruimte,  waar u maar wilt luisteren. Als u wilt genieten van een nog helderder en ruimtelijker geluid kunt u een stereopaar creëren met de One en de One SL. Dit zorgt voor een optimaal resultaat in uw woning!
Sonos one Amsterdam

 

Geluid van studiokwaliteit

Drie speciaal ontworpen woofers produceren intense lage tonen. Het afgedicht akoestische design voorkomt galm en echo's en een paar nauwkeurig gepositioneerde zij-tweeters zorgen voor een breed geluidsveld. Slim en veelzijdig dat is de Sonos Five.
Wilt u ook een indrukwekkend stereogeluid creëren in uw eigen woonkamer? Dat kan! Wist u namelijk dat als u de Sonos Five horizontaal plaatst,  dat hij  automatisch het linker- en het rechterkanaal weet te scheiden? In de verticale stand verandert Five vanzelf weer in een mono speaker. Met de Sonos Five kunt u uw geluidsbeleving zelfs twee keer zo meeslepend maken. Als u een stereopaar creëert kunt u thuis genieten van een bijzonder en breed dynamisch geluidsveld.

 

Sonos five Amsterdam

 

De Sonos Move, geweldig geluid voor binnen en buiten.
Geniet van groots geluid dat u overal met u meeneemt met deze krachtige, robuuste en veelzijdige smart speaker. Makkelijk mee te nemen dankzij het geïntegreerde handvat en draadloze ontwerp. Van kamer naar kamer, naar het terras, het strand en waar u ook maar wilt. Laat u overal waar u wilt luisteren meeslepen door een ultra breed geluidsveld met diepe bass en heldere hoge tonen.

Overal geweldig geluid.


Sonos Move gebruikt automatische Trueplay-tuning om het geluid aan te passen aan de omgeving en de content die u afspeelt. Omdat Move een IP56-rating heeft en schokbestendig is, vormen vocht, regen, sneeuw, zon en extreme temperaturen geen probleem. En hij kan er ook tegen als u hem per ongeluk laat vallen.
Sonos Move Amsterdam

 

Mix en match speakers om uw eigen perfecte systeem te creëren. Voeg speakers toe wanneer u wilt, en luister overal in uw huis en daarbuiten.


Bent u benieuwd welke Sonos producten bij u en uw woonruimte passen? Kom gerust langs in onze winkels in Eindhoven, Rotterdam of onze ETC showroom.  Wij adviseren u graag