Wat kan ik verwachten bij een adviesgesprek?

 

Het adviesgesprek

Een adviesgesprek bij lyd begint wij bij uw wensen. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen dat daar een maatwerkoplossing voor wordt gemaakt, speciaal voor u. Dit begint bij uw woning. Wij zullen bij u thuis langskomen om te inventariseren wat past bij u, uw wensen en uw ruimte. Hierna zorgen wij ervoor dat uw project tot in de puntjes op papier wordt gezet en daarna ook wordt uitgevoerd. 

Hieronder een aantal voorbeelden van oplossingen die wij aanbieden. 

Verbouwing

Gaat u uw huis verbouwen en wilt u alles tot in de details uitgewerkt hebben? Lyd denkt graag mee. Bij lyd beschikken we over een grote technische kennis. Waar is het handig om bepaalde leidingen, elektra en internet aan te leggen? Wij denken mee in uw maatwerkoplossing. 


Audio-oplossingen

Heeft u behoefte aan een eenvoudig te bedienen audio systeem, waarbij u de muziek in het gehele huis kunt afspelen? Lyd levert kwalitatief hoogwaardige audio-oplossingen. Of u nu kiest voor compacte Wifi luidsprekers, passieve luidsprekers of juist voor onopvallend weggewerkte inbouw luidsprekers, lyd levert voor elk doel een perfect klinkende maatwerkoplossing. Verder hebben wij een grote hoeveelheid aan technische kennis en ervaring op gebied van montage en instellingen.  Heeft u vragen over welke producten u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op.

comfortabel wonen

Smart Living

Altijd al uw gordijnen en verlichting met uw stem willen bedienen? Smart Living producten vinden tegenwoordig steeds vaker een weg naar de thuisomgeving. Lyd zorgt ervoor dat deze slimme technologie op een juiste manier gekoppeld wordt. De systemen reageren op elkaar en zo ervaart u dus meer gemak, een hoger comfort en doorgaans een aanzienlijke energiebesparing. Lyd implementeert deze slimme techniek onzichtbaar in de maatwerk projecten. Van domotica besturing van o.a. gordijnen, verlichting en andere producten geeft u uzelf de luxe en het gemak van een smart home. Laat ons uw ultieme luxe droom waarmaken. 

 

Netwerkoplossingen

Tegenwoordig kunt u alles aansluiten op de telefoon. Zelfs de thermostaat. Ziet u dit gemak ook als ultieme luxe? Alles is voorzien van een netwerktechnologie en de prestaties van het netwerk is essentieel om alles optimaal te laten functioneren. Veel van de problemen zijn vaak terug te vinden in een ontoereikend netwerk. Het aanleggen van een veilige en stabiele netwerkomgeving is werk voor specialisten. Mocht u ook problemen ervaren kunnen wij uw netwerk en Wi-Fi analyseren en waar nodig aanpassen. 


Home Cinema

Droomt u al jaren van een geweldige bioscoop thuis maar ziet u het niet zitten om losse luidsprekers, elektronica en bekabeling het interieur te laten ontsieren? Lyd levert voor ieder doel de juiste oplossingen. Wij zorgen dat uw bioscoop droom werkelijkheid wordt.

 

Wilt u advies over wat het best in uw ruimte werkt? Neem contact met ons op: 

Rotterdam: 088 220 4311

Eindhoven: 088 220 4310

info@lyd.nl