Music, food, art event in onze Lyd winkel in Eindhoven

Om van uw bezoek in onze winkel een bijzondere ervaring te maken organiseren wij het music, food en art event. Dit ‘event’ wordt gehouden in onze Lyd winkel in Eindhoven. Op deze dag bent u samen met uw partner, kennis of familielid van harte welkom. We werken met tijdsloten zodat u en degene die met u meekomen alleen in de winkel zijn. Deze dagen werken we geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Het food, music, art event is te reserveren op de volgende data:

19 t/m 25 april 2021 & 3 t/m 9 mei 2021

Wat houdt het music, food, art event in?

Op deze dagen hebben we in onze winkel gezorgd voor goede muziek, lekker eten en kunst. We willen dat het u aan niets ontbreekt op deze dag. Zodat u op een verantwoorde manier kunt genieten.

Er wordt gezorgd voor goede muziek die te horen is uit de verschillende speakers in onze winkel. Er worden verschillende huiskamer settings gecreëerd, waarbij u onze producten op een unieke manier kunt ervaren. Zonder een lekker hapje en een drankje is volgens ons deze ervaring niet compleet. We zorgen dan ook dat er een lekkere borrel met een hapje voor u klaar staat. Om de dag helemaal af te maken hebben we ook gezorgd voor mooie kunst. De kunst is van kunstenaar Nikki Nordmann, een bekende straatfotograaf in Eindhoven. In zijn werk toont hij de gewone mens met ieder zijn unieke verschijning in relatie tot de maatschappij. Bekijk hieronder alvast een aantal van zijn kustwerken:

 

Food, music, art event winkel

 

Heeft u zin om onze producten op een unieke manier te beleven onder het genot van muziek, kunst en een hapje en een drankje? Schrijf je dan in. U kunt een plekje reserveren door een mail te sturen naar info@lyd.nl of bel ons op via 088-2204310.

Ga naar de contactpagina