Sonos

Sonos is de ultieme draadloze geluid systeem voor in huis: een volledig WIFI netwerk dat jouw huis vult met geluid in elke kamer.

Maak groepen met verschillende speakers zoals 'Home cinema', 'begane grond'A~bsz of speel muziek op losse speakers zoals 'slaapkamer'.

Nieuwsgierig geworden naar een volledige installatie van Sonos speakers? Kom langs en ervaar het zelf in een van onze winkels of bekijk de producten van Sonos op onze website.

sonus faber

Meet Sonus Faber, de eersteklas producent van handgemaakte en op Italiaans ambachtelijke wijze geproduceerde luidsprekers. Het gebruik van klassieke materialen zoals massief walnoot en leer, gecombineerd met tijdloos vakmanschap, weerspiegelen Sonus Faber’s passie die door elke muziekliefhebber direct gevoeld wordt.  

Bekijk alle de producten van Sonus Faber op onze website of kom langs in een van onze winkels

bowers & wilkins

Bowers & Wilkins is al sinds de jaren 60 een succesvol fenomeen in de wereld van audio, met hun jarenlange ervaring in het bouwen van de beste luidsprekers ter wereld. Het begon allemaal in Worthing, een klein plaatsje in Zuid-Engeland. Deze Bowers & Wilkins broedplaats wordt door veel audiofans gezien als het synoniem voor audio innovatie. B&W’s streef vanaf het begin was duidelijk; een eerlijke en natuurlijke geluidsreproductie, om het best mogelijke geluid te produceren en op een nieuwe, geestverruimende en heldere manier te laten ervaren. 

Of je nu tot rust wilt komen met je favoriete nummer, een soundtrack produceert of een film kijkt met je familie, Bowers & Wilkins verbind je op unieke wijze met geluid van top klasse. 

Bekijk hier de producten van Bowers & Wilkins of kom langs in een van onze winkels!

klipsch

Bij het Amerikaanse luidspreker bedrijf Klipsch, waant u zichzelf in de wereld van high end geluidssystemen. Al sinds 1946 levert Klipsch legendarisch geluid via luidsprekers, koptelefoons en home audio. Klipsch heeft in de kinderschoenen gestaan van en meegeholpen met speaker technologieën die er tot op de dag van vandaag nog steeds voor zorgen dat muziekliefhebbers worden voorzien van het beste geluid. 

Bij Klipsch streven ze naar perfectie en continue optimalisatie van hun producten. Bekijk de producten van Klipsch op onze website, of kom langs in een van onze winkels en ervaar de perfecte kwaliteit van Klipsch's high-end assortiment zelf. 

lg

De van origine Zuid Koreaanse multinational staat bekend om zijn brede en innovatieve assortiment aan huishoudelijke apparaten en elektronica. Van televisies, smartphones, home cinema systemen en computermonitors, tot aan wasmachines, koelkasten, slimme apparaten en zonnepanelen. Als pionier op het gebied van technologie sinds de innovatieve start in 1947 en de voortdurende groei, streeft LG naar het zijn van het slimme en snelle wereldmerk van de toekomst. 

Benieuwd naar de beroemde OLED televisies van LG? Bekijk ze hier of Kom langs in een van onze winkels en ervaar de kracht van LG’s OLED schermen zelf. 

loewe

Stap in de wereld van first-class televisie en audioapparatuur met Loewe. Al sinds 1923 is het Duitse, elegante hightech bedrijf uitvinder van kwalitatieve televisie. Loewe producten zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste Loewe ontwikkelingen en producten? Kom dan langs en ervaar het zelf in een van onze winkels of bekijk de producten van Loewe op onze website.


samsung

Meet Samsung, de Zuid-Koreaanse multinational. Dit gigantische bedrijf is sinds 1938 een vast begrip in de wereld van electronica. Het is gespecialiseerd in de productie van een breed scala aan consumenten en het bedrijfsleven elektronica. 

Bij lyd ontdekt u de beste tv's van Samsung. Van een Qled tot aan een frame tv. Ontdek de producten van Samsung op onze website of kom langs in een van onze winkels.

sennheiser

Stap in de wereld van high end hoofdtelefoons bij Sennheiser. Het Duitse bedrijf bepaald al sinds 1945 de audiowereld van morgen. Sennheiser hoofdtelefoons zijn er voor in elke gebruikssituatie

Benieuwd geworden? Probeer de nieuwe Sennheiser Momentum Wireless hoofdtelefoon nu zelf in een van onze winkels, of bekijk de producten van Sennheiser op onze website.