Showroom aan huis

Maak gebruik van showroom aan huis en ben niet afhankelijk van de toegankelijkheid van de winkels. Met Showroom aan huis brengt Lyd namelijk de producten bij u thuis. Op deze manier hoeft u niet weg van huis en bieden wij u de service aan om onze producten thuis uit te proberen.

Neem contact met ons op

 Showroom aan huis 

Wat houdt showroom aan huis bij Lyd in?

Met Showroom aan huis geven wij u de kans om producten uit onze showroom thuis te proberen. Wij willen mensen meenemen in de beleving van een comfortabele woon- en levensstijl. En daar hoort ook het ontzorgen bij. Zodra u hier interesse in heeft, bespreken we samen met u om welk product het gaat dat u wilt proberen. Daarnaast spreken we een datum met u af wanneer het uitkomt dat onze service monteur langs komt. Onze service monteur komt namelijk de producten bij u thuis installeren. Gaat het om producten die opgehangen kunnen worden, dan zetten we deze tijdens een proefplaatsing neer in plaats van dat we deze ophangen. Dit om boorgaten in de muur te voorkomen. Heeft u na het beleven van onze producten besloten de producten aan te schaffen dan komen we deze producten natuurlijk bij u ophangen.

Showroom aan huis

Wie mag gebruik maken van showroom aan huis?

Iedereen die interesse heeft in showroom aan huis mag hier gebruik van maken. We bespreken uw wensen en maken verdere afspraken. U hoeft dus niet al reeds klant bij ons te zijn. Showroom aan huis is kosteloos voor u. Ervaar nu vrijblijvend uw gewenste producten een week op proef.

Heeft u een tv, speaker of ander product gezien op onze website of in onze showroom die u wilt proberen door middel van showroom aan huis? Neem dan contact met ons op via info@lyd.nl of bel naar 088 220 4310.